Oprichter en directeur

Sharida NoormohamedSharida Noormohamed is geboren te Paramaribo (Suriname), getogen te Den Haag en inmiddels ruim 30 jaar woonachtig te Rotterdam. Haar beroepscarrière startte zij in het onderwijs met het verzorgen van thematische lespakketten over o.a. sociale vaardigheden, pesten, opgroeien in twee culturen. Tevens is zij docent geweest voor uitvalleerlingen met moeilijk gedrag. Daarna maakte zij de overstap naar jeugdhulpverlening en GGZ. Daar deed zij ervaring op met zelfmoordpreventie, verslaving, angst en depressie.

Komende vanuit de inhoud leerde zij het zorglandschap van binnenuit zeer goed kennen en heeft zij gezien hoe de hulpverlening een wirwar is geworden van regels, instanties en  voorwaarden. De meeste mensen zien door de bomen het bos niet meer en als ouder weet je vaak niet waar je terecht kunt of wie je kunt vertrouwen. Ook met de ellenlange wachtlijsten op het gebied van gezins- en individuele behandeling en diagnostisch onderzoek zijn ouders die zich zorgen maken om hun kind, niet geholpen.

Dit heeft haar in 2014 geïnspireerd om Magnoliahuis op te richten. Hier kunnen ouders, die vragen of twijfels hebben over hun kind, direct terecht.

Op het moment dat zich incidenten of ongewenste ontwikkelingen voordoen, is het fijn dat je als bezorgde ouders in gesprek kunt met iemand die deskundig is en waar je vertrouwen in hebt. Als je er als ouder niet meer uit komt, wil je snel geholpen worden en zonder voorbehoud en ingewikkelde procedures je zorgen kunnen bespreken.

Vanuit Magnoliahuis gaan wij naast u staan en samen bekijken we wat er al heel goed gaat en waar eventueel verbetering zou kunnen plaats vinden.

Is er met uw kind meer aan de hand, dan kunnen wij diagnostisch onderzoek inzetten en kan er gekozen worden voor behandeling. Al onze behandelaren zijn hoog opgeleid, bevoegd en hebben ruime ervaring met individuele en gezinstrajecten.

Mochten we de expertise zelf niet in huis hebben, fungeren we graag als wegwijzer.

“Samen bouwen we aan een mooiere wereld! “