Team IQ testen

Bij het team dat de IQ testen uitvoert werken voornamelijk orthopedagogen, psychologen en psychologisch medewerkers, front-office medewerkers en planners. In het team hebben de meeste collega’s jarenlange ervaring op het gebied van diagnostisch onderzoek en het werken met kinderen en jongeren.

Alle resultaten van de intelligentie-testen worden door de Supervisor gecontroleerd ivm kwaliteit en het 4 ogen-principe.

Van alle medewerkers hebben wij een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).

Christina Karydaki

Christina Karydaki
Supervisor, Regiebehandelaar
Diagnostisch Onderzoeker
Registerpsycholoog NIP/Kinder- & Jeugd en Schoolpsycholoog

Relevante opleidingen
Ontwikkelingspsychologie
Opleiding tot schoolpsycholoog
EMDR basis en vervolg
CGT basiscursus

Registraties en beroepsverenigingen
NIP 219173
VEN 36234
SKJ 130001223

Expertise
Psychodiagnostisch onderzoek
Leerproblemen
Hechting en trauma
Oppositioneel-opstandig gedrag

Affiniteit met leeftijd/ doelgroep/ problematiek
Jeugd van 12 tot 18
Jeugdzorg+
Hoog forensisch profiel
Speciaal onderwijs

Leuk om te weten over mij
Mijn Griekse afkomst speelt een grote rol in mijn leven. Familie voor mij heel belangrijk met mijn dochter van 16 helemaal bovenaan. Daarnaast geeft mijn werk als psycholoog mij enorme voldoening; het voelt voor mij niet als werk.

Liza Erren

Liza Erren
Coördinator ZiB
Diagnostisch Onderzoeker, Orthopedagoog

Relevante opleidingen
WO Orthopedagogiek
HBO Dramatherapie

Registraties en beroepsverenigingen
NVO 15819

Expertise
Diagnostiek en begeleiding op leergebied. Expertise op het gebied van dyslexie, dyscalculie en ‘leren leren’.

Affiniteit met leeftijd/ doelgroep/ problematiek
Kinderen en jongeren in de leeftijd van 6 tot 18 jaar.

Leuk om te weten over mij
In mijn werk denk ik graag in mogelijkheden. Het geeft mij veel energie als kinderen weer meer schoolplezier krijgen. Ik woon in Utrecht samen met mijn man, 2 zoons,  1 kat en 3 cavia’s. In mijn vrije tijd houd ik van het theater, lezen en paardrijden.

Louise Helmes

Louise Helmes
Diagnostisch onderzoeker, Psycholoog

Relevante opleidingen
WO Klinische kinder- en jeugdpsychologie in Utrecht

Registraties en beroepsverenigingen

Expertise
Diagnostiek en begeleiding op het gebied van leerproblemen.

Affiniteit met leeftijd/ doelgroep/ problematiek
Kinderen en jongeren op de basisschool en het voortgezet onderwijs.

Leuk om te weten over mij
Al vanaf jongs af aan wist ik dat ik psychologie wilde gaan sturen en met kinderen en jongeren wilde gaan werken. Ik haal heel veel voldoening uit mijn werk en ik vind het geweldig om kinderen te zien opbloeien en ze verder te kunnen helpen. Verder houd ik heel erg van reizen en stedentripjes, lekker eten en wandelen in de natuur.

Nathalie van Beek

Nathalie van Beek
Psycholoog

Relevante opleidingen
Master Ontwikkelings- en onderwijspsychologie Universiteit Leiden
Basisaantekening psychodiagnostiek (BAPD)
CGT-basiscursus kind & jeugd (King nascholing)

Registraties en beroepsverenigingen
Psycholoog NIP en Master Psycholoog SKJ
NIP 203055
SKJ 130002808

Expertise
Jeugdzorg, leer- en ontwikkelingsproblematiek, diagnostiek en behandeling

Affiniteit met leeftijd/ doelgroep/ problematiek
Kinderen en jeugdigen op de basisschool of op het voortgezet onderwijs

Leuk om te weten over mij
Ik woon samen met mijn vriend en onze twee katten. In mijn vrije tijd kook en bak ik graag. Daarnaast hou ik van lezen, wandelen of fietsen door de natuur en gezelschapsspellen spelen.