Team Jeugd-GGZ

Het Jeugd-GGZ team van Stichting Magnoliahuis werkt enkel met bevoegde en ervaren professionals die (post)HBO of WO geschoold zijn en al zeer geruime werkervaring hebben in hun vakgebied. Veelal hebben zij naast hun werk bij Magnoliahuis een functie als hoofdbehandelaar, opleider of supervisor.

Ieder werkt vanuit zijn eigen expertise waardoor de cliënt hulp krijgt van kwalitatief hoog niveau. Doordat de behandelaren datgene doen waar ze goed in zijn, en waar ze het meeste plezier in hebben, krijgt de cliënt een hulpverlener die de behandeling vol passie vormgeeft.

In ons aanbod is het mogelijk om verschillende therapievormen te combineren tot een uniek en effectief aanbod op maat. Doordat we klein zijn, hebben we de speelruimte om ‘out of the box’ te denken en creatief in te spelen op de hulpvraag.

Van alle medewerkers hebben wij een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).

Jordana Ninkeula

Jordana Ninkeula
Intaker, Gezinscoördinator

Relevante opleidingen
Social Work
EVC Traject Jeugd- en gezinsprofessional

Registraties en beroepsverenigingen
SKJ 140023410

Expertise
Jeugd t/m 23 jaar
Systeemproblematiek

Affiniteit met leeftijd/ doelgroep/ problematiek
Ik heb affiniteit met het systemische vraagstuk en jeugd tussen 12 en 23 jaar met internaliserende problematiek.
Daarnaast verdiep ik mij ook in echtscheidingsproblematiek.

Leuk om te weten over mij
Naast dat ik moeder ben van een jongens tweeling van 11 jaar, ben ik iemand die altijd nieuwsgierig is naar wat de mens beweegt en wat de achterliggende gedachten en beweegredenen zijn.
Ik ben leergierig en heb een brede achtergrond in de zorg. In mijn vrije tijd houd ik van lekker eten met mensen waar ik om geef, sporten en dansen. Humor en spiritualiteit zijn belangrijke onderdelen in mijn leven.

Christina Karydaki

Christina Karydaki
Supervisor, Regiebehandelaar
Diagnostisch Onderzoeker
Registerpsycholoog NIP/Kinder- & Jeugd en Schoolpsycholoog

Relevante opleidingen
Ontwikkelingspsychologie
Opleiding tot schoolpsycholoog
EMDR basis en vervolg
CGT basiscursus

Registraties en beroepsverenigingen
NIP 219173
VEN 36234
SKJ 130001223

Expertise
Psychodiagnostisch onderzoek
Leerproblemen
Hechting en trauma
Oppositioneel-opstandig gedrag

Affiniteit met leeftijd/ doelgroep/ problematiek
Jeugd van 12 tot 18
Jeugdzorg+
Hoog forensisch profiel
Speciaal onderwijs

Leuk om te weten over mij
Mijn Griekse afkomst speelt een grote rol in mijn leven. Familie voor mij heel belangrijk met mijn dochter van 16 helemaal bovenaan. Daarnaast geeft mijn werk als psycholoog mij enorme voldoening; het voelt voor mij niet als werk.

Rozemarijn Kolken

Rozemarijn Kolken
Psycholoog, EMDR-therapeut

Relevante opleidingen
Bachelor Psychologie (Universiteit Utrecht)
Master Klinische Psychologie (Erasmus Universiteit Rotterdam)
Basiscursus CGT (King Nascholing)
Basiscursus EMDR (Vereniging EMDR Nederland)
Basiscursus Schematherapie (in-company GGZ Delfland)
Basiscursus DGT (RINO Groep)

Registraties en beroepsverenigingen
Cognitief gedragstherapeut in opleiding (VGCT)
VGCt 308584

Expertise
Stemming-, angst- en persoonlijkheidsstoornissen

Affiniteit met leeftijd/ doelgroep/ problematiek
Ik heb vooral ervaring met (jong)volwassenen, waarbij ik veel heb gewerkt met stemming-, angst- en persoonlijkheidsstoornissen. In mijn gesprekken met cliënten probeer ik altijd open en transparant te zijn in wat ik merk, zie en voel. Daarnaast gebruik ik graag humor en leg ik de focus op de krachten van mijn cliënten. 

Leuk om te weten over mij
Ik houd veel van sporten, muziek en festivals. Ik ben 28 jaar en woon in Vlaardingen met mijn vriend en twee poezen.