Nieuwsbrief #9 – Februari 2019

Second Opinion schooladvies

Zit uw kind in groep 7 of 8 en heeft uw kind een schooladvies gekregen waar u niet tevreden mee bent? Vraag dan Magnoliahuis voor een second opinion! Wij bieden uw kind de kans om mee te doen aan een NIO (groeps)onderzoek. Voor dit psycho-diagnostisch onderzoek krijgt uw kind vrij van school. Vooraf ontvangt u een intake- en toestemmingsformulier. Nadat u deze heeft ingevuld, kunnen wij uw kind voor NIO een groepsonderzoek inplannen op:

  • Woensdag 13 maart 9.00-11.00 (de toets duurt 2 uur)
  • Uiterste aanmelddatum: woensdag 6 maart
  • Kosten per kind € 250,-

De locatie wordt bepaald aan de hand van de aanmeldingen (waarschijnlijk centrum Rotterdam). Na het NIO onderzoek ontvangt u van ons een IQ-score, een schooladvies en een rapportage van het onderzoek.
Gaat uw voorkeur uit naar individueel onderzoek? Ook dat is mogelijk. Mocht uw kind korter dan 2 jaar in Nederland zijn, dan hebben wij een non-verbale intelligentietest tot onze beschikking. Meer informatie en aanmelden kan via info@magnoliahuis.nl

Uitnodiging lancering 010wijzer-film!

In de zomer van 2016 heeft de lancering van 010wijzer.nlplaats gevonden bij Hotel Manhattan vlakbij Rdam CS. Bekijk hier de foto’s van de feestelijke lancering!
De website www.010wijzer.nl is een wegwijzer om mensen te helpen beter de weg te vinden in de wirwar van instanties en hulpverlening. Om het zoeken nog makkelijker te maken, wordt er op dit moment een uitleg-animatie voor de 010wijzer ontwikkeld. Op vrijdag 15 maart 2019 is de lancering van dit filmpje. Bij deze is iedereen van harte uitgenodigd!

Datum: vrijdag 15 maart 16.00-18.00 uur
Lokatie: Het (nieuwe) Zesde Geluk
Adres: Oostzeedijk Beneden 99, 3061 VP Rotterdam

Graag aanmelden via: info@magnoliahuis.nl

Afscheid voorzitter Raad van Toezicht

Op maandag 11 februari jl. hebben wij afscheid genomen van de voorzitter van de Raad van Toezicht, Adriaan Zijlmans. Adriaan is bij ons vanaf de oprichting van Stichting Magnoliahuis in 2014 en heeft het mede helpen vormen en positioneren. Na bijna 5 jaar hebben wij Adriaan op feestelijke wijze bedankt! Tevens hebben we ervoor gezorgd dat hij bij elke kop koffie aan ons denkt en ons nooit zal vergeten!!!