Nieuwsbrief #10 – Maart 2019

Uitnodiging lancering 010wijzer-film!

In de zomer van 2016 heeft de lancering van 010wijzer.nl plaats gevonden bij Hotel Manhattan vlakbij Rdam CS. Bekijk hier de foto’s van de feestelijke lancering!
De website www.010wijzer.nl is een wegwijzer om mensen te helpen beter de weg te vinden in de wirwar van instanties en hulpverlening. Om het zoeken nog makkelijker te maken, wordt er op dit moment een uitleg-animatie voor de 010wijzer ontwikkeld. Op vrijdag 15 maart 2019 is de lancering van dit filmpje. Bij deze is iedereen van harte uitgenodigd!

Datum: vrijdag 15 maart 16.00-18.00 uur
Lokatie: Het (nieuwe) Zesde Geluk
Adres: Oostzeedijk Beneden 99, 3061 VP Rotterdam

Graag aanmelden via: info@magnoliahuis.nl

Hoogbegaafd?

Magnoliahuis gaat een verkenning starten op het gebied van hoogbegaafde kinderen met als doel het ontwikkelen van een aanbod voor deze groep kinderen. Wanneer hoogbegaafde kinderen langere tijd onderprikkeld zijn en niet uitgedaagd worden, kan dit gevolgen hebben voor hun zelfbeeld en eigenwaarde. Vandaar dat Magnoliahuis deze doelgroep de aandacht wil geven die zij verdienen. We zullen ons in eerste instantie richten op de leeftijd van 4-12 jaar.

Heeft u vragen of interesse? Of wilt u meedenken? Laat het ons weten via info@magnoliahuis.nl

Nieuwe voorzitter Raad van Toezicht

Per 11-02-2019 is Lilian Duivenvoorde voorzitter van de Raad van Toezicht. Lilian is vanaf de oprichting van Magnoliahuis bij ons als Lid Raad van Toezicht.
Zij doet ons het genoegen nog een paar jaar te blijven, maar nu in een andere rol. Meer informatie over de Raad van Toezicht kunnen jullie hier vinden.