Vacature individueel begeleider Magnolia jGGZ

Houd jij van een uitdaging en vind je het leuk om mee te werken en te bouwen aan een nieuwe organisatie? Werk jij graag individueel met kinderen vanaf 5 jaar met (een vermoeden van) autisme of hoogbegaafdheid? Dan ben je bij Magnoliahuis op de juiste plek!

Magnoliahuis biedt een veilige plek aan kwetsbare kinderen en geeft ze de kans en ruimte om bij te komen, schoolse vaardigheden aan te leren om zo weer aansluiting te vinden bij het regulier of speciaal onderwijs. Wij zijn een zorgorganisatie die graag de kinderen centraal zet. Wij geloven in hun talenten, kwaliteiten en mogelijkheden. Samen met hun netwerk wordt de ondersteuning vormgegeven. Dit kan niet zonder de juiste begeleiding. Daarom zijn we op zoek naar een Persoonlijk Begeleider.

Waar ga je werken?
Magnolia jGGZ biedt behandeling en begeleiding. Het is een laagdrempelige, unieke en zeer kleinschalige schoolse setting met een leerling van 5 jaar met een vermoeden van (zeer) hoogbegaafdheid.
Bij Magnolia jGGZ bieden we deze leerling individueel onderwijs op onze locatie in het centrum van Rotterdam. Dit gaat in zijn eigen tempo met als doel het aanleren van schoolse vaardigheden. Het belangrijkste is aansluiting op het tempo en de ontwikkeling van het kind.

Wat kan je van ons verwachten?
Je gaat als ZZP-er aan de slag. Naast jou is er een team om je heen. De dagelijkse leiding is in handen van de directeur en de manager zorg. Deze draagt zorg voor de intake, het opstellen en evalueren van plannen en contacten met (pleeg)ouders/verzorgers. Hierbij is jouw input natuurlijk onmisbaar. Daarnaast is er een team van behandelaren, waarmee je (indien nodig) kunt sparren en die zorgt voor de diagnostische onderzoeken en psycho-educatie.

Wat verwachten wij van jou?
Geduldig, sensitief, betrouwbaar en betrokken zijn competenties die je hebt of die je wilt ontwikkelen. Het is belangrijk dat je ervaring hebt met kinderen met (een vermoeden van) hoogbegaafdheid en autisme. Verder is het fijn als je het werkveld van zorg en onderwijs kent. Het gaat er vooral om dat je affiniteit hebt met de doelgroep. We vinden het belangrijk dat de kinderen een vaste begeleider krijgen en vragen dan ook een wekelijkse inzet van minimaal 2 dagen (liefst steeds dezelfde dagen en tijden). Magnolia jGGZ is gesloten tijdens de schoolvakanties.

Wat we verder belangrijk vinden is dat:
• Je oog hebt voor de kwetsbaarheid van de kinderen en het vermogen hebt hierop aan te sluiten en in te spelen
• Je ervan overtuigd bent dat iedereen een plek heeft in de maatschappij
• Je de problematiek (h)erkent, maar vooral de talenten van de kinderen ziet
• Je affiniteit hebt met trauma-sensitief werken
• Je zelfstandig kan werken en initiatief neemt in je eigen leerproces
• Je zelfreflectie hebt en actief vraagt naar feedback

Verdere vragen we van jou:
• Je hebt een relevante MBO-4 diploma (denk aan SPW) of HBO-diploma.
• Je hebt een SKJ registratie of lesbevoegdheid.
• Je hebt aantoonbare werkervaring opgedaan met onze doelgroep.
• Je vraagt een VOG op naam aan voor je indiensttreding.
• Je bent ZZPer of bet bereid dit te worden.

Sollicitatieprocedure
Je kan per mail een motivatiebrief sturen waarin staat waarom je bij Magnolia jGGZ wilt werken en waarom jij een geschikte kandidaat bent. Ook ontvangen we graag jouw CV. Mochten wij je naar aanleiding van je brief en CV geschikt vinden, word je uitgenodigd voor een gesprek met een van onze collega’s.
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Sharida Noormohamed, oprichter van Stichting Magnoliahuis via info@magnoliahuis.nl of 06-460 65 980.