Nieuwsbrief #19 – juni 2023

Podcast ‘Zonder Lef Geen Betekenis’

Een tijdje geleden is Sharida Noormohamed, onze directeur-bestuurder, gevraagd als gast in de podcast ‘Zonder Lef Geen Betekenis’ van Ron van Es en Ralph Zebregs (beide partners bij Purpose Day). Zij spreken ondernemers die vanuit een hoopvolle visie een positieve bijdrage willen leveren aan de maatschappij. Nieuwsgierig naar haar inspirerende verhaal? Beluister de podcast via deze link: Zonder Lef Geen Betekenis, aflevering 7 met Sharida Noormohamed.

Nieuwe naam Kindergroep 4-12 jaar

In de vorige Nieuwsbrief hebben we een oproep gedaan om mee te denken over een naam voor de nieuwe Kindergroep. Dank aan alle mensen die hierop gereageerd hebben! De winnende naam is EUREKA! Van de zomer zullen we intern afstemmen hoe we dit verder vorm zullen geven. We houden jullie op de hoogte!

Einde samenwerking Koers VO

In goed overleg hebben Magnoliahuis en Koers VO gezamenlijk besloten de samenwerking -na ruim 7 jaar- te beëindigen op het gebied van ZiB: Zorgleerling in Beeld. Vanuit Magnoliahuis bedanken wij Koers VO voor de jarenlange, intensieve samenwerking en voor de goede diensten. 
Als dank kwam Catharina Leeuwis van Koers VO een taart langs brengen bij Magnoliahuis. Deze is in ontvangst genomen door de huidige voorzitter van de Raad van Toezicht Lilian Duivenvoorde en de toekomstige voorzitter van Magnoliahuis Peter Wind.

In najaar 2023 is de wisseling van de wacht en nemen we afscheid van Lilian. Hier komen we op terug in de volgende Nieuwsbrief. Peter is op dit moment nog Directeur van het Wolfert Lyceum te Lansingerland. Van de zomer zal hij stoppen met zijn huidige functie en in het najaar 2023 treedt hij aan als voorzitter van de Raad van Toezicht van Magnoliahuis.

Zomerstop Magnoliahuis

Komende zomer zullen we verminderd aanwezig zijn bij Magnoliahuis. Bij Arden houden we de schoolvakanties aan, dus zijn we gesloten van 8 juli t/m 20 augustus.

Wij wensen iedereen een zonnige en rustgevende zomer!